Jump to content

Négy magyar vízilabdázó szerepel a világválogatottban

2016. 12. 08. 19:57

Négy magyar vízilabdázó - Kis Gábor, Madaras Norbert, Varga Dániel és Varga Dénes - szerepel a világválogatottban a december 23-án Belgrádban sorra kerülő gálamérkőzésen.

A vlv.hu szakportál értesülése szerint a szerb nemzeti csapat és a világválogatott látványos találkozója lesz a hazaiak két olimpiai bajnoka, Zivko Gocic és Slobodan Nikic búcsúmeccse. Mindketten az augusztusi Rio de Janeiró-i olimpia megnyerése után mondták le a válogatottságot, de klubcsapatukban - Gocic a Szolnok, Nikic az OSC játékosa - továbbra is aktívak maradnak.

A Tasmajdan uszodában sorra kerülő meccsen a világválogatottat Vjekoslav Kobescak, a Bajnokok Ligája-címvédő horvát Jug Dubrovnik vezetőedzője irányítja majd. A meghívottak között a magyarok mellett montenegrói, horvát és görög játékosok szerepelnek, illetve a nemzetközi alkalmi csapatot erősíti majd a Ferencváros szerb légiósa, Marko Avramovic is.

"Természetesen nagyon örülök a meghívásnak, nem kérdés, hogy a kényelmetlen utazás és időpont ellenére is ott leszek Belgrádban. Megtiszteltetésnek tartom, és mivel Zivko Gocic nagyon-nagyon jó barátom, ezért külön öröm számomra, hogy ott lehetek az utolsó válogatott meccsén. Biztos vagyok abban, hogy nagyon nagy élmény lesz ez a találkozó, emlékezetes pillanatokra számítok" - nyilatkozta a vlv.hu oldalon Kis Gábor.

(Forrás: vlv.hu)