Jump to content

Magyar startup nyert a nemzetközi döntőben

2017. 12. 13. 10:45

Zyntern.com újgenerációs állásportál pehelysúlyú alapítója, Megyeri Mirtill, nyertesként került ki a nehézsúlyú startupok mezőnyében, a múlt pénteki Get in the Ring startup verseny nemzetközi döntőjén. A startupok olimpiájaként is emlegetett versenyre a V4 Startup and Innovation Tour budapesti záróeseményén került sor.

A nemzetközi mezőny versenyzői egy boxringben küzdöttek meg 2017 legígéretesebb vállalkozásának kiíjáró címért. A rendhagyó versenyen a kék és piros sarokban álló startuppereknek harminc másodperc állt a rendelkezésükre, hogy 1-1 kérdésre válaszolva meggyőzzék a zsűri tagjait.

Az elődöntőből négy csapat került a péntek esti finálé ringjébe: a Zyntern HR Tech startup, újgenerációs állásportál (HU), az Angee okos otthon riasztója (Cz), a Bnesis integrációs API rendszer (Ukrain) és a Talk-A-Bot chatbot (HU).
Az est két előmérkőzését követően a fináléban a Zyntern.com és az Angee csapott össze a ringben. A végső menetet és ezzel a lehetőséget a globális versenyen való részvételre, a Zyntern.com nyerte Mirtill összeszedett és meggyőző megszólalásaival.

(Forrás: uzletresz.hu)