Jump to content

Budapest az új Gucci reklám csodája

2017. 02. 26. 17:04

Petra Collins a Gucci-nak forgatott egészen szívmelengető reklámfilmet Budapesten, amelyben az olasz márka tupírozott szemüvegei olvadnak össze kipirult magyar kisgyermekek alternatív univerzumával. A jobbára elragadó klip kapcsán a rendező maga úgy fogalmazott, sehol a világon nem érzi otthonosabban magát, mint a magyar fővárosban. 

Budapest a világ legvarázslatosabb helyeként jelenik meg Petra Collins, a Gucci-nak forgatott klipjében, melyben a márka legújabb szemüvegkeretei mellett kétségtelenül a rendező két fiatal unokatestvére viszi a pálmát. A videó, amelyben jelentékeny mennyiségű magyar nyelvű monológ is helyett kapott, egészen egyedi, felfokozott pasztell képi világgal bír, amelyben csodálatos módon olvad össze az olasz stílus az örök magyar nosztalgia romantikájával.

Collins, aki a klippel együtt megjelent közleményében külön kitért arra, milyen fontos szerepet játszik a főváros az életében, mellyel kapcsolatban úgy fogalmazott, „Budapest az egyetlen hely a világon, ahol valóban otthon érzem magam.”

(Forrás: psmagazin.hu)