Jump to content

A SpaTrend lett az év jakuzzi kereskedője

2018. 01. 19. 11:32

Idén is San Diego adott otthont a jakuzzi világ gálájának: az eseményén a SpaTrend csapata újabb elismerésben részesült.

A rangos Watkins Wellness masszázsmedence gyár két szempontot vesz figyelembe a díj odaítélésekor: az eladott jakuzzik darabszáma mellett az is fontos, hogy a jelölt mennyi munkát fektet abba, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg az emberekkel a meleg víz és a hidromasszázsjótékony hatásait, valamint az otthoni wellness lehetőségeinek színes tárházát.

A nívós amerikai név nem csupán az üzleti sikerre, hanem az egészséges és kiegyensúlyozott életmód képviseletére is nagy hangsúlyt kíván fektetni ezzel. A modern világ rohanó hétköznapjaiban jelentősen felértékelődik a szeretteinkkel töltött minőségi idő, valamint a testi-lelki és szellemi feltöltődés is egyre nélkülözhetetlenebbé válik. A masszázsmedencék pontosan erre kínálnak tökéletes helyszínt. A díjazott kiválasztásakor természetesen az ügyfelek elégedettsége és az ügyfélszolgálat működése is kulcsfontosságú szerepet játszik. A magyar csapat kitüntetése mindnyájunkat büszkeséggel tölt el.

A SpaTrend csapata az elmúlt több, mint 10 évben rengeteget tett azért, hogy a hidromasszázs medencék kilépjenek az elérhetetlen álom kategóriájából, és mindenütt, mindenki számára elérhetőek legyenek. Az otthoni wellness szakemberei már az ország 8 különböző pontján várják azokat, akik szeretnék a minőségi kikapcsolódás ígéretével kiegészíteni mindennapjaikat. A Caldera masszázsmedencék a törökbálinti MAXCity-ben létrehozott hatalmas, színvonalas bemutatóterme Európa bármely országában megállná a helyét – ahogy ezt az amerikai díj 2018-ban is igazolta.

Ha szívesen gratulálna a Caldera Spas csapatának, akkor a márka google térképére kattintva ezt megteheti. A díjat a Caldera Spas a teljes SpaTrend csapatnak és az ügyfeleiknek is köszöni.

(Forrás: spatrendonline.hu)