Jump to content

Magyar "középsuli" sikerek Amerikában

2016. 05. 09. 08:34

Még a YouTube amerikai vezetősége is üdvözölte a Középsulit, hiszen a brand munkatársai kézhez kapták a sok youtuber által oly hőn áhított ezüst play gombot.

Az elismerést akkor érdemli ki egy YouTube-csatorna, ha feliratkozóinak száma eléri a 100 ezer főt.

"A YouTube-ot sokszor emlegetjük a világ legnagyobb színpadaként, ahová bárki kiállhat, és megmutathatja tehetségét - mondta Bíró Pál, a YouTube magyarországi menedzsere. - "A Középsuli csatornának ez sikerült, mert rövid idő alatt elérték a 100 ezer feliratkozót csatornájukon, és ezzel elnyerték a YouTube Silver Play Button díját is. Gratulálunk, és reméljük, hamarosan az arany play gombot is ünnepelhetjük!"

Kovács Robertina, a Középsuli.hu felelős szerkesztője elmondta, hogy kollégáival rendkívül megtisztelőnek érzik, hogy a Középsuli YouTube-csatornája az ezüst play gomb bemutatásának napján már 121 ezer feliratkozót számlált, vagyis rendkívül gyors a növekedés, köszönhetően a rajongóknak.

Ez a szám is egyfajta teljesítménymérő az online világban, emellett visszaigazolás a nézőktől, akik nélkül nem lehetnének itt. A Középsuli csapata azért dolgozik, hogy a közönséget az igényeiknek megfelelő tartalommal szolgálja ki, és törekszik arra, hogy a rajongótábor továbbra is elégedett legyen.

26 millió 700 ezer összmegtekintés
"A Középsuli nem szimplán egy YouTube-csatorna, annál sokkal több" - mondta Kovács Robertina. - "Arra törekedtünk, hogy egy brandet építsünk ki, mely több szegmensből áll: maga a Középsuli.hu, a YouTube-csatorna, melynek része a Középsuli TV, és a Középsuli sorozat - a csatorna összmegtekintése: 26 millió 700 ezer, forrás: YouTube - a Facebook oldal, az ask.fm oldal és az Instagram oldal, melyen 53 ezer követőnk van.

Ez utóbbi azt jelenti, hogy Magyarország legnépszerűbb márkái között a Középsuli brand dobogós helyet foglal el! A terjeszkedés pedig nem áll meg: áprilisban megjelent a Középsuli filmsorozat román változata, román nyelven - Noi liceenii néven -, melyet kint forgattunk. A román nyelvű Középsuli oldal pedig már hónapok óta sikeresen működik. Hamarosan Szlovákiában is elindítjuk a középiskolásoknak szóló filmsorozatot, a magazin pedig már ott is működik."

Forrás: femina.hu